Check jouw beschikbaarheid

Ellemar

Luxury Yacht Charter

Welkom op de Ellemar, ons award winning luxe jacht, nu met de optie om te charteren in Zuid-Frankrijk, de Balearen en Italië. Met haar thuishaven in Saint Tropez biedt Ellemar een ongeëvenaarde zeilervaring, waarbij geavanceerd design wordt gecombineerd met luxe voorzieningen.

Ellemar is een state-of-the-art jacht, ontworpen om u de ultieme zeilervaring te bieden. Met strakke lijnen, ruime dekken en luxe voorzieningen is dit jacht de perfecte keuze voor iedereen die een statement wil maken.

Als gelukkige chartergast heeft u de mogelijkheid om als een van de eersten het jacht te ervaren, aangezien het slechts een enkele keer per jaar wordt gecharterd. Dit betekent een prachtige trip op een gloednieuwe boot met ervaringen die een leven lang meegaan.

Het jacht beschikt over 1 crew cabin, 1 master cabin met badkamer, 2 ruime guest cabins met en-suite badkamers, perfect voor maximaal 6 personen. Het jacht beschikt verder over een salon en eethoek, een voor- en achterdek met lounge- en zitplaatsen en zonnedek met ligstoelen. Voor meer informatie over de in- en exterieur neem contact op. klik hier.

Met een lengte van 24 meter geniet u van het unieke voordeel om dicht bij de kust te varen en voor anker te gaan. Dit is iets wat wettelijk niet is toegestaan voor langere boten. Zo kunt u de luxe ervaren van een groot jacht en tegelijkertijd profiteren van de flexibiliteit om dichtbij de kust te komen.

Grijp de unieke kans om te varen op Ellemar. Neem vandaag nog contact met ons op om uw charter te reserveren en begin met het plannen van uw droomvakantie

Over Ellemar

Stap aan boord van de Bluegame74 (BG74), winnaar van de prestigieuze Motor Boat Award 2022. Ervaar de sensatie van het zeilen op een van de nieuwste en meest open jachten op de markt.

Ellemar

Beschikbaarheid
Klaar om aan een luxueus jachtavontuur te beginnen? Bekijk onze boekingskalender voor beschikbaarheid en reserveer vandaag nog uw charter. Met een beperkt aantal charters per jaar kunt u nu uw plek veiligstellen voor een exclusieve ervaring.

Plaats
Verken de prachtige kustlijn van de Middellandse Zee, van de Franse Rivièra tot de Balearen. Met Ellemar heb je de vrijheid om naar iconische bestemmingen zoals Saint Tropez, Monaco en Ibiza te varen.

Extra Opties & Speelgoed
Verbeter uw zeilervaring met onze selectie extra opties en speelgoed. Van watersportuitrusting tot exclusieve strandclubreserveringen, wij zorgen ervoor dat elk aspect van uw charter tot in de perfectie is afgestemd.

Boek nu
Ervaar het ultieme luxe jachtcharter met Ellemar. Neem nu contact met ons op om uw charter te reserveren en begin met het plannen van uw droomvakantie.

Koptekst

Koptekst

Benieuwd of de REPP-methode de manier zal verbeteren waarop u uw eigendommen verkoopt of verhuurt?

Laat hieronder uw gegevens achter en een van onze prestatiepartners neemt contact met u op. Of maak contact met ons via WhatsApp.