logo REPP

Real Estate Performance Partner

Werken bij

logo REPP
REPP office
Vacature Stagiair(e) Marketing
Je duikt, samen met onze Digital Marketeer, in de digitale wereld van REPP om onze online campagnes voor diverse vastgoedprojecten te maken en versterken. Daarnaast creëer je content voor e-mail marketing, direct messaging en landingpages.

Lees meer

logo REPP
REPP office
Vacature Freelance Online Strateeg
Als onze freelance Online Strateeg word je de architect van REPP's digitale strategie. Je analyseert, plant en implementeert innovatieve online campagnes die resoneren met ons publiek en onze groeiambities ondersteunen.

Lees meer

logo REPP
REPP office
Vacature Eager Talent
Heb jij een passie voor innovatie, een hart voor verandering en een hoofd vol frisse ideeën? Dan nodigen we je uit om ons te overtuigen.

Lees meer

logo REPP
REPP office
Jr. Digital Marketeer
Je duikt in de digitale wereld van REPP om onze online campagnes voor diverse vastgoedprojecten te maken en versterken. Daarnaast creëer je content voor e-mail marketing, direct messaging en landingpages.

Lees meer

logo REPP
REPP office
Jr. SalesREPP
Op basis van onze geautomatiseerde leadgeneratie ga je aan de slag met de relevante prospects. Dat betekent geen cold calling, maar praten met de mensen die aangeven dat ze op zoek zijn naar een plek om hun droom te realiseren.

Lees meer

Just keep me posted

Koptekst

Koptekst

Benieuwd of de REPP-methode de manier zal verbeteren waarop u uw eigendommen verkoopt of verhuurt?

Laat hieronder uw gegevens achter en een van onze prestatiepartners neemt contact met u op. Of maak contact met ons via WhatsApp.