Zoek jouw perfecte plek

Ontdek Pier 14

er zijn diverse nautische mogelijkheden

Het terrein is maar liefst 78.000m2. Er is ruimte voor enorme bedrijven en kleine spelers uit de Nautische sector. Renovatie van bestaande gebouwen, sloop / nieuwbouw of grondposities met eigen ontwikkeling kunnen worden gerealiseerd. Laat je gegevens en wensen achter en ontvang meer informatie over prijzen en specificaties.

Ben je klaar om deel uit te maken van dit bijzondere project?

Nieuwe kansen

Nieuw Kijkduin biedt ondernemers een ongekende kans aan de kust van Den Haag. Een bloeiend en dynamisch project dat een unieke mix van winkel-, horeca- en service mogelijkheden biedt.

Met een constante stroom van bezoekers het hele jaar door, een toplocatie aan het strand en de mogelijkheid om deel uit te maken van een sterke ondernemersgemeenschap, is dit hét moment om uw stempel op Nieuw Kijkduin te drukken. Mis deze kans niet en neem de sprong naar succes!

Waarom Nieuw Kijkduin? Nieuw Kijkduin is meer dan een vastgoedproject, het is de complete beleving voor een dagje uit. Het is 365 dagen per jaar relevant en zit vol met mogelijkheden.

Ben je klaar om deel uit te maken van dit bijzondere project?

“Kijkduin heeft altijd al een speciaal plekje in mijn hart gehad. Toen ik de kans kreeg om een Pavarotti vestiging te openen in Nieuw Kijkduin, wist ik het meteen: dit is een kans die ik niet kan laten liggen. Vanaf dat moment beschouw ik mezelf als ambassadeur van dit prachtige, kwalitatieve project. Het is een plek waar echt iedereen iets van zijn gading kan vinden. Dat wil ik iedereen laten weten.”

René Bogaart
Eigenaar Pavarotti met een Flagship Restaurant van 1.500m2 in Nieuw Kijkduin

“Bij het boodschappen doen even pauzeren met een kop koffie, een wijntje of een hamburger op de boulevard – dat draagt enorm bij aan het plezier dat Nieuw Kijkduin te bieden heeft. Er zal een breed scala aan winkels zijn, van kleine boetiekjes tot een HEMA, maar het wordt nooit overweldigend. Het blijft altijd een gezellige familiebadplaats.”

Roeland Voerman
FRED Developers
Eigenaar en Ontwikkelaar

Units
0
VERKOCHT
0
BESCHIKBAAR
0

Word onderdeel van de unieke kustontwikkeling: Nieuw Kijkduin

Een ongeëvenaarde kans voor ondernemers

Zet je bedrijf op de kaart in een omgeving waar strand, shopping en smaak samenkomen. Nieuw Kijkduin biedt een unieke combinatie van winkelen, dineren en entertainment, 365 dagen per jaar. Deze dynamische ontwikkeling aan de kust van Den Haag is een zeldzame kans voor vooruitstrevende ondernemers. Word deel van iets bijzonders en laat jouw onderneming groeien in het ritme van de golven van Nieuw Kijkduin.
Uw onderneming in Nieuw Kijkduin? Er zijn momenteel nog 5 horeca- en 9 retailunits beschikbaar, variërend van 70m2 tot 600m2. Ontdek de perfecte ruimte voor jouw onderneming!
Het volledige project is eind 2023 klaar, met oplevering van units tussen juli en december 2023.

Koptekst

Benieuwd of de REPP-methode de manier zal verbeteren waarop u uw eigendommen verkoopt of verhuurt?

Laat hieronder uw gegevens achter en een van onze prestatiepartners neemt contact met u op. Of maak contact met ons via WhatsApp.

Koptekst