Nieuw Kijkduin logo

Zoek jouw perfecte plek

Ontdek Nieuw Kijkduin

jouw unieke kans om te ondernemen aan de Haagse kust

Jouw droomlocatie aan zee. Stel je voor: jouw onderneming in het hart van een unieke ontwikkeling aan de kust van Den Haag, waar 14.000m2 aan retail en horeca mogelijkheden samenkomen. Welkom in Nieuw Kijkduin, een plek waar landelijke en lokale concepten, entertainment, dagelijkse gemakken en puur genot samenkomen.

Nieuw Kijkduin biedt een unieke mix van landelijke en lokale concepten. Stel je voor: een plek waar zowel landelijke merken als lokale helden hun thuisbasis hebben. Een plek die niet alleen 14.000m2 aan retail- en horecamogelijkheden biedt, maar ook ruimte geeft aan creativiteit en innovatie.

Of je nu een winkel, een restaurant, een café of een dienstverlenende onderneming hebt, Nieuw Kijkduin biedt een plek waar je kan groeien en bloeien. Een plek waar je jouw passie kunt delen met een breed en divers publiek.

Een Jaarrond Publiek
Een van de meest aantrekkelijke aspecten van Nieuw Kijkduin is de constante stroom van bezoekers gedurende het hele jaar. Of het nu zomer of winter is, Nieuw Kijkduin blijft bruisen. Met entertainment, dagelijkse gemakken en pure verwennerij op één plek, is Nieuw Kijkduin de perfecte bestemming voor zowel bewoners, omwonenden als toeristen.

Ondernemen in stijl
Nieuw Kijkduin gaat niet alleen over de ruimte, maar ook over stijl. De beschikbare units, variërend van 70m2 tot 600m2, zijn hoogwaardig opgeleverd en volledig naar eigen wens in te richten. Denk aan hoge ruimtes, prachtige materialen en een locatie direct aan het strand. Dit biedt de perfecte setting om jouw zaak te laten schitteren.

Een Sterke Ondernemersgemeenschap
Bij Nieuw Kijkduin wordt u onderdeel van een sterke ondernemersgemeenschap. Een community van gelijkgestemde ondernemers die geloven in de kracht van samenwerking. Je sluit je aan bij bekende merken zoals HEMA, Pavarotti, Het Pannenkoekenhuis Kijkduin, Wagamama, Seafood Kijkduin, Coop en vele anderen. Samen vormen we een krachtige mix die ervoor zorgt dat Nieuw Kijkduin de plek is waar iedereen wil zijn.

Het is tijd om de volgende stap in jouw ondernemersreis te zetten. Nieuw Kijkduin wacht op jou! Ben jij klaar om deel uit te maken van dit unieke project? Vraag dan nu meer informatie aan

Kijkduinboulevard 41

Unit: E1.1
M2 BVO: 162
M2 Terras: 63
Branche: Horeca

Voor specifieke foto’s en tekeningen van de units, laat je gegevens achter.

Deltaplein 353

Unit: D0.7
M2 BVO: 217
M2 Terras: 30
Branche: Retail / Dienstverlening / Overig

Voor specifieke foto’s en tekeningen van de units, laat je gegevens achter.

Kijkduinboulevard 31

Unit: F1.1
M2 BVO: 352
M2 Terras: 86
Branche: Horeca

Voor specifieke foto’s en tekeningen van de units, laat je gegevens achter.

Nieuwe kansen

Nieuw Kijkduin biedt ondernemers een ongekende kans aan de kust van Den Haag. Een bloeiend en dynamisch project dat een unieke mix van winkel-, horeca- en service mogelijkheden biedt.

Met een constante stroom van bezoekers het hele jaar door, een toplocatie aan het strand en de mogelijkheid om deel uit te maken van een sterke ondernemersgemeenschap, is dit hét moment om uw stempel op Nieuw Kijkduin te drukken. Mis deze kans niet en neem de sprong naar succes!

Waarom Nieuw Kijkduin? Nieuw Kijkduin is meer dan een vastgoedproject, het is de complete beleving voor een dagje uit. Het is 365 dagen per jaar relevant en zit vol met mogelijkheden.

Ben je klaar om deel uit te maken van dit bijzondere project?

“Kijkduin heeft altijd al een speciaal plekje in mijn hart gehad. Toen ik de kans kreeg om een Pavarotti vestiging te openen in Nieuw Kijkduin, wist ik het meteen: dit is een kans die ik niet kan laten liggen. Vanaf dat moment beschouw ik mezelf als ambassadeur van dit prachtige, kwalitatieve project. Het is een plek waar echt iedereen iets van zijn gading kan vinden. Dat wil ik iedereen laten weten.”

René Bogaart
Eigenaar Pavarotti met een Flagship Restaurant van 1.500m2 in Nieuw Kijkduin

“Bij het boodschappen doen even pauzeren met een kop koffie, een wijntje of een hamburger op de boulevard – dat draagt enorm bij aan het plezier dat Nieuw Kijkduin te bieden heeft. Er zal een breed scala aan winkels zijn, van kleine boetiekjes tot een HEMA, maar het wordt nooit overweldigend. Het blijft altijd een gezellige familiebadplaats.”

Roeland Voerman
FRED Developers
Eigenaar en Ontwikkelaar

Units
0
VERKOCHT
0
BESCHIKBAAR
0

Word onderdeel van de unieke kustontwikkeling: Nieuw Kijkduin

Een ongeëvenaarde kans voor ondernemers

Zet je bedrijf op de kaart in een omgeving waar strand, shopping en smaak samenkomen. Nieuw Kijkduin biedt een unieke combinatie van winkelen, dineren en entertainment, 365 dagen per jaar. Deze dynamische ontwikkeling aan de kust van Den Haag is een zeldzame kans voor vooruitstrevende ondernemers. Word deel van iets bijzonders en laat jouw onderneming groeien in het ritme van de golven van Nieuw Kijkduin.
Uw onderneming in Nieuw Kijkduin? Er zijn momenteel nog 5 horeca- en 9 retailunits beschikbaar, variërend van 70m2 tot 600m2. Ontdek de perfecte ruimte voor jouw onderneming!
Het volledige project is eind 2023 klaar, met oplevering van units tussen juli en december 2023.

Koptekst

Koptekst

Benieuwd of de REPP-methode de manier zal verbeteren waarop u uw eigendommen verkoopt of verhuurt?

Laat hieronder uw gegevens achter en een van onze prestatiepartners neemt contact met u op. Of maak contact met ons via WhatsApp.