Cityplaza Nieuwegein logo

Ontdek Cityplaza

Sfeervol winkelen en genieten

Welkom bij Cityplaza Nieuwegein, hét winkelcentrum van Nieuwegein. Hier vind je een grote variatie aan winkels, van unieke lokale zaken tot populaire grote merken zoals Ladonna, De Nederlandse Kluis en MediaMarkt. Cityplaza is meer dan alleen een plek om te winkelen; het is een levendige gemeenschap waar jouw bedrijf de ruimte krijgt om te ontwikkelen en succesvol te zijn.

Beschikbare ruimtes

Er zijn momenteel diverse ruimtes beschikbaar in de Every Deli. Een versstraat met een bakker, groenteboer, slager, visboer, notenwinkel, etc. Récht tegenover de Albert Heijn. 

CITY PLAZA plattegrond versstraat

Interesse?

Beschikbaar

  • Passage 54, 95 m2
  • Passage 56, 129 m2
  • Passage 58, 161 m2
  • Passage 64, 129 m2
  • Passage 66, 117 m2

Contact

Heb je interesse? Of staat jouw ideale ruimte er misschien niet tussen? Het aanbod is wisselend, neem via onderstaande opties contact met ons op om direct te controleren of jouw ideale ruimte nog beschikbaar is. 

Winkelcentrum Cityplaza

Met de centrale ligging in Nieuwegein en uitstekende faciliteiten, biedt Cityplaza jou als ondernemer alles wat je nodig hebt om succesvol te zijn. Van gemakkelijk parkeren tot een uitnodigend winkelgebied. Heb je interesse? Neem dat contact op met ons verhuurteam, zij vertellen je graag alle details.

Cityplaza plattegrond wit met blauw

Cityplaza is...

“Cras consectetur neque id nisi rutrum posuere. Maecenas accumsan tristique eros tincidunt tempus.”

John Doe
van [naam bedrijf]

“In et ligula eu mauris hendrerit sollicitudin eget quis elit.”

Johnny Doe
van [naam bedrijf]

Units
0
VERHUURD
0
BESCHIKBAAR
0

Meer informatie

Wil je meer informatie over deze mooie kans in Nieuwegein? Laat je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Koptekst

Koptekst

Benieuwd of de REPP-methode de manier zal verbeteren waarop u uw eigendommen verkoopt of verhuurt?

Laat hieronder uw gegevens achter en een van onze prestatiepartners neemt contact met u op. Of maak contact met ons via WhatsApp.